Kedves Nézőink!

A kissé hosszúra nyúlt nyári szünetünk után hamarosan nyitjuk a Figurina Bábszínházát! Adott hozzá: egészséges alkotók és előadók, minisztériumi támogatás, valamint alkotóvágy és remény a szabad, járványmentes színházi működésben. (Ez utóbbit nem tudjuk garantálni, de mindent megteszünk a veszély csökkentéséért! Lásd az óvintézkedéseinket alább!)

 

Rögtön Bemutatóval kezdünk,

2020. szeptember 26-án 11 és 17 órakor:

 

Ki vagyok én és ki vagy te?

bábjáték 3 éven felülieknek.

C:UsersSiklosiPicturesZöldmacisDSC05843.JPG

 

Mese két kismackóról – az egyik színe barna, a másik színe zöld -, akik együtt küzdenek az el- és befogadásért, legyenek bár a Barnamedvék, vagy a Zöldmedvék országában.

 „Madarat tolláról, embert barátjáról, medvét szőréről ismerni meg!” (Vaksi)

 

Írta: Siklósi Gábor; rendezte: Fers Klára;

 tervezte: Siklósi Eszter; készítette: Siklósi Gábor;

zenéjét – magyarországi nemzetiségek népzenéiből szerkesztette: Orosz Erzsi;

játsszák: Fers Klára, Németh Viktória, Orosz Erzsébet, 

Siklósi Gábor, Vékony Brigitta.

 

Helyszín: a Figurina Bábszínháza (Budapest, Retek utca 17. – Fillér utcai oldal); 

 

Az új darab tervezett októberi előadásai:

október 4. vasárnap, 11 és 17 óra;

október 10. szombat,  11 és 17 óra;

október 18. vasárnap, 11 és 17 óra;

október 24. szombat,  11 és 17 óra;

október 31. szombat,  11 és 17 óra.

További információk és bejelentkezés:

 

tel.: 06-20-530-1595; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; honlap: www.figurina.hu 

 

***

 

Évadkezdésünk nagy újdonsága még, hogy ebben az évadban megnyitjuk "termeinket"  a három különböző előadással érkező Budai Komédiások  és az ő felnőttnézői előtt! A fiatalokból álló társulat igényes szórakoztatással várja a nagykorúakat. További információk:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefon: 06-30949-9617; facebook: https://www.facebook.com/Budai-Kom%C3%A9di%C3%A1sok-104492884631107 ; jegyvásárlás: www.jegy.hu oldalon.

   ***

Jegyvásárlás

>>> Jegyet vásárolni hozzánk, csak a helyszínen, a bábszínházunkban (Bp., II. ker. Retek utca 17. – Fillér utcai oldal), és az előadás előtt lehet, készpénzzel. Ellenben helyet foglalni lehet bármikor, telefonon (06-20-530-1595), SMS-ben, vagy e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), avagy a Figurina facebook oldalán keresztül. A sikeres foglalást visszaigazoljuk és előadás kezdetéig tartjuk. A foglaláshoz kérjük a választott dátumot, órát és egy nevet, amin foglaljunk, valamint a kívánt darabszámot.  A foglalást lemondani, módosítani lehetséges.<<<

 

ARCHíVUM

 

Korábbi előadásaink időpontjait itt találja

 

A Figurina bábszínházának működésének rendje

 

A Figurina Bábszínház is csatlakozott a koronavírus járvány terjedésének csökkentését célzó széleskörű színházi összefogáshoz, amelynek keretei között a színházak az alábbi, közös szabályokban állapodtak meg:


1. A színházak kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak, és kérik Nézőiket, hogy használjanak kézfertőtlenítőt. [ Színházunkban a bejáratnál helyeztünk el egy kézfertőtlenítőt. ]


2. Az előadásokat tünetmentes Nézők látogathatják. A színházak jogosultak a Nézők hőmérsékletének ellenőrzésére. [ Ellenőrizni nem tudunk, de kérünk mindenkit: döntsön felelősségteljesen, mikor ellátogat hozzánk! ]


3. Minden előadás előtt és után teljes és alapos fertőtlenítés hajtunk végre, különös tekintettel a mosdóban és az előtérben, a nézőteret folyamatosan szellőztetjük.


4. A színház egész területén munkatársainknak és Nézőinknek egyaránt kötelező a maszkviselés!

 

Az új évadban a legjobb előadásainkat havonta váltogatva, szombatonként 11 és 17 órakor tervezzük bemutatni 3 éven felüli gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak, illetve időnként kifejezetten csak felnőtteknek is tartunk előadásokat.

Aki hírt szeretne kapni az aktuális programokról, ezt legjobban úgy érheti el, ha ír egy levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, melyben kér tőlünk havonta megjelenő Hírlevelet. A mindenkori műsorról és újdonságokról tájékoztatást nyújtunk e weblap Kőszínházunk rovatában, továbbá az ismert műsorújságokban is.

Az előadásokra belépőjegyeket árulunk a kezdés előtt, a helyszínen. Viszont a korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezést javasolunk, kérünk, így a bejelentkezők biztosak lehetnek benne, hogy bejutnak. Bejelentkezni e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy SMS-ben lehet (06-20-530-1595), illetve személyesen az előadások után. Kérjük, a bejelentkezés tartalmazza a látogatni kívánt előadás dátumát és óráját, a látogatók számát (egy bejelentkezéssel maximum 6 fő helyét tudjuk biztosítani, nagyobb - 10 főt meghaladó - csoportok számára különelőadást tudunk szervezni!) és egy nevet, amellyel azonosítani tudjuk a bejelentkezőket. Kérjük, hogy a sikeres bejelentkezés módosítását, lemondását is tegyék meg írásban, a lehető leghamarabb. Természetesen – ha van szabad hely - előzetes bejelentkezés nélkül is fogadunk nézőket.

 

 A Figurina bábszínházának címe:

 BUDAPEST, II. ker. RETEK U. 17. számú ház FILLÉR utcai oldalán lévő, utcáról nyíló helyiség. 

 

Jegyáraink

 

Egy előadásra, egy fő számára: 2000Ft;

Egy előadásra, két fő számára: 4000Ft;

Egy előadásra, három fő számára: 5000Ft (1666Ft/fő);

Egy előadásra, négy fő számára: 6000Ft (1500Ft/fő);

Egy előadásra, öt fő számára: 7000Ft (1500Ft/fő);

Egy előadásra, hat fő számára: 8000Ft (1333Ft/fő);

 

Bérlet négy tetszőleges előadásra

 

egy fő számára: 6000Ft (1500Ft/fő/ea.);

két fő számára: 10000Ft (1250Ft/fő /ea.);

három fő számára: 13000Ft (1083Ft/fő /ea.);

négy fő számára: 16000Ft (1000Ft/fő /ea.);

öt fő számára: 18000Ft (900Ft/fő /ea.);

hat fő számára: 19000Ft (792Ft/fő /ea.):

 

Szakmai jegy: 1000Ft /fő.

 

Különelőadások árai (műsortól függően):

40.000-60.000Ft

 

Várunk minden érdeklődőt!

 

Figurina

 

800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Papírbábszínház, élő ütőszenével négy éven felülieknek