A Figurina Bábszínház 2019. januári műsora:

05. szombat 11 óra;

12. szombat 11 óra;

19. szombat 11 óra;

26. szombat 11 óra.

 

Porzsák, a sárkány

tárgyjáték 3 éven felülieknek

 

A gonosz Porszívó Sárkány elrabolja Eszti játékmackóját. A kis rongybaba indul utána, hogy mindenféle kaland során az öreg „átváltozó művész” –Esernyő Táltos segítségével megküzdjön a Sárkánnyal. 

 

ESZTI

 

***

  2018/2019-ES ÉVADTERV

november - A Nap és a Hold elrablása

december - Hol vagy Mikulás?

január - Porzsák a sárkány

február - Grim/m/aszok

március - Jancsi és Juliska

április – Zoknik vagy Cseng és Bong

május - A halász meg a felesége

A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Kérjük az előzetes érdeklődést és bejelentkezést a 06-20-530-1595-ös telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

FIGURINA BÁBSZÍNHÁZ

II., Retek u. 17. /Fillér utcai oldal/

T.: 06-20-530-1595;

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információ: www.figurina.hu
A jegyáraink 2015/2016-ban és 2016/2017-ben 

Egy előadásra, egy fő számára: 1500Ft;

Egy előadásra, két fő számára: 3000Ft;

Egy előadásra, három fő számára: 4000Ft (1333Ft/fő);

Egy előadásra, négy fő számára: 5000Ft (1250Ft/fő);

Egy előadásra, öt fő számára: 6000Ft (1200Ft/fő);

Egy előadásra, hat fő számára: 7000Ft (1167Ft/fő);

Bérlet négy előadásra, egy fő számára: 5000Ft (1250Ft/fő/ea.);

Bérlet négy előadásra, két fő számára: 9000Ft (1125Ft/fő /ea.);

Bérlet négy előadásra, három fő számára: 12000Ft (1000Ft/fő /ea.);

Bérlet négy előadásra, négy fő számára: 15000Ft (938Ft/fő /ea.).

 

Vállaljuk az aktuális havi programot tetszőleges időben, különelőadásként játszani min. 4, max. 40 fő számára 40.000Ft-ért, aznap második előadást 30.000Ft-ért.

 

A Figurina bábszínházának működésének rendje

 

Az új évadban a legjobb előadásainkat havonta váltogatva, szombatonként 11 és 17 órakor tervezzük bemutatni 3 éven felüli gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak, illetve időnként kifejezetten csak felnőtteknek is tartunk előadásokat.

Aki hírt szeretne kapni az aktuális programokról, ezt legjobban úgy érheti el, ha ír egy levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, melyben kér tőlünk havonta megjelenő Hírlevelet. A mindenkori műsorról és újdonságokról tájékoztatást nyújtunk e weblap Kőszínházunk rovatában, továbbá az ismert műsorújságokban is.

Az előadásokra belépőjegyeket árulunk a kezdés előtt, a helyszínen. Viszont a korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezést javasolunk, kérünk, így a bejelentkezők biztosak lehetnek benne, hogy bejutnak. Bejelentkezni e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy SMS-ben lehet (06-20-530-1595), illetve személyesen az előadások után. Kérjük, a bejelentkezés tartalmazza a látogatni kívánt előadás dátumát és óráját, a látogatók számát (egy bejelentkezéssel maximum 6 fő helyét tudjuk biztosítani, nagyobb - 10 főt meghaladó - csoportok számára különelőadást tudunk szervezni!) és egy nevet, amellyel azonosítani tudjuk a bejelentkezőket. Kérjük, hogy a sikeres bejelentkezés módosítását, lemondását is tegyék meg írásban, a lehető leghamarabb. Természetesen – ha van szabad hely - előzetes bejelentkezés nélkül is fogadunk nézőket.

 A Figurina bábszínházának címe:

 BUDAPEST, II. ker. RETEK U. 17. számú ház FILLÉR utcai oldalán lévő, utcáról nyíló VARAGE Műhely. (A Moszkva tér mellett)

Parkolási lehetőség van (hétvégén ingyenesen) a Fillér utca mellékutcáiban, a Retek utcában, a Fény utcában és a Mammut parkolóházában.

 

Annyi év után ismét állandó magánbábszínház nyílt Budapesten.

A Figurina 25 év vándorszínházi lét, illetve lakás- és sátorbábszínházi hőskorszaka után végre saját, állandó játszóhelyen kezdte meg működésének második 25 évét. A színhely egy egykori garázs-műhely a Moszkva tér mellett, amelyet saját terveink alapján, saját kezűleg formáltunk a saját képünkre és 2008 decemberében nyitottunk meg a közönség előtt.

A rendszeres, állandó budapesti megjelenést nem csak a Figurina életében tartjuk jelentős eseménynek, hanem az egész, az előző rendszerben eltörölt magyar magánbábjátszás történetében is fontos, magán túlmutató aktus lehet, hiszen - terveink szerint - e helyen játéklehetőséget kap majd más hazai (és időnként külföldi) magánbábszínház is. Kérünk minden érdeklődőt és rokonszenvezőt, hogy jöjjön, látogassa és támogassa a Figurina Bábszínházát, VARAGE Műhelyét!

 

Várunk minden érdeklődőt!

 

Figurina

 

800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Papírbábszínház, élő ütőszenével négy éven felülieknek