Kőbábszínházunk

2016. májusi műsorunk:

2016. májusi műsora:
 
07-én (szombat) 11h.,
 14-én (szombat) 11h.,
 21-én (szombat) 11h.,
  28-án (szombat) 11h..

 

 

Jancsi és Juliska
bábjáték 3 éven felülieknek


 Az ismert Grimm-mese lágy (nem rémisztő…) feldolgozása  
mézeskalács figurákkal, akik mellett a boszorkány – aki a nézők előtt születik! - azzá változik, amivé csak akar, hiszen nyers tésztából van, s így sületlen maradt, de nem sokáig...

 A mese után – a 60 perces előadás részeként – gyurmázó játszóház várja a nézőket. 

JandJ

 

 

2015/2016-os ÉVADTERV

Október - A halász meg a felesége

November – Grim/m/aszok - tárgyjáték 3 éven felülieknek

December – Hol vagy Mikulás? – tárgyjáték 3 éven felülieknek

Január – Eszti álma – tárgyjáték 3 éven felülieknek

Február - A Nap és a Hold elrablása - árnyjáték 3 éven felülieknek

Március – Tóbiás és Kelemen  tárgyjáték 4 éven felülieknek

Április - Tilinkó Királyfi és Tündér Szopranína (BEMUTATÓ!)

Május - Jancsi és Juliska

 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Kérjük az előzetes érdeklődést és bejelentkezést a 06-20-530-1595-ös telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

FIGURINA BÁBSZÍNHÁZ

II., Retek u. 17. /Fillér utcai oldal/

T.: 06-20-530-1595;

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Információ: www.figurina.hu
A jegyáraink 2014/2015-ben és 2015/2016-ban:

Egy előadásra, egy fő számára: 1500Ft;

Egy előadásra, két fő számára: 3000Ft;

Egy előadásra, három fő számára: 4000Ft (1333Ft/fő);

Egy előadásra, négy fő számára: 5000Ft (1250Ft/fő);

Egy előadásra, öt fő számára: 6000Ft (1200Ft/fő);

Egy előadásra, hat fő számára: 7000Ft (1167Ft/fő);

Bérlet négy előadásra, egy fő számára: 5000Ft (1250Ft/fő/ea.);

Bérlet négy előadásra, két fő számára: 9000Ft (1125Ft/fő /ea.);

Bérlet négy előadásra, három fő számára: 12000Ft (1000Ft/fő /ea.);

Bérlet négy előadásra, négy fő számára: 15000Ft (938Ft/fő /ea.).


Vállaljuk az aktuális havi programot tetszőleges időben, különelőadásként játszani min. 4, max. 40 fő számára 40.000Ft-ért, aznap második előadást 30.000Ft-ért.

 

A Figurina bábszínházának működésének rendje

 

Az új évadban a legjobb előadásainkat havonta váltogatva, szombatonként 11 és 17 órakor tervezzük bemutatni 3 éven felüli gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak, illetve időnként kifejezetten csak felnőtteknek is tartunk előadásokat.

Aki hírt szeretne kapni az aktuális programokról, ezt legjobban úgy érheti el, ha ír egy levelet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, melyben kér tőlünk havonta megjelenő Hírlevelet. A mindenkori műsorról és újdonságokról tájékoztatást nyújtunk e weblap Kőszínházunk rovatában, továbbá az ismert műsorújságokban is.

Az előadásokra belépőjegyeket árulunk a kezdés előtt, a helyszínen. Viszont a korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezést javasolunk, kérünk, így a bejelentkezők biztosak lehetnek benne, hogy bejutnak. Bejelentkezni e-mailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) vagy SMS-ben lehet (06-20-530-1595), illetve személyesen az előadások után. Kérjük, a bejelentkezés tartalmazza a látogatni kívánt előadás dátumát és óráját, a látogatók számát (egy bejelentkezéssel maximum 6 fő helyét tudjuk biztosítani, nagyobb - 10 főt meghaladó - csoportok számára különelőadást tudunk szervezni!) és egy nevet, amellyel azonosítani tudjuk a bejelentkezőket. Kérjük, hogy a sikeres bejelentkezés módosítását, lemondását is tegyék meg írásban, a lehető leghamarabb. Természetesen – ha van szabad hely - előzetes bejelentkezés nélkül is fogadunk nézőket.

 A Figurina bábszínházának címe:

 BUDAPEST, II. ker. RETEK U. 17. számú ház FILLÉR utcai oldalán lévő, utcáról nyíló VARAGE Műhely. (A Moszkva tér mellett)

Parkolási lehetőség van (hétvégén ingyenesen) a Fillér utca mellékutcáiban, a Retek utcában, a Fény utcában és a Mammut parkolóházában.

 

Annyi év után ismét állandó magánbábszínház nyílt Budapesten.

A Figurina 25 év vándorszínházi lét, illetve lakás- és sátorbábszínházi hőskorszaka után végre saját, állandó játszóhelyen kezdte meg működésének második 25 évét. A színhely egy egykori garázs-műhely a Moszkva tér mellett, amelyet saját terveink alapján, saját kezűleg formáltunk a saját képünkre és 2008 decemberében nyitottunk meg a közönség előtt.

A rendszeres, állandó budapesti megjelenést nem csak a Figurina életében tartjuk jelentős eseménynek, hanem az egész, az előző rendszerben eltörölt magyar magánbábjátszás történetében is fontos, magán túlmutató aktus lehet, hiszen - terveink szerint - e helyen játéklehetőséget kap majd más hazai (és időnként külföldi) magánbábszínház is. Kérünk minden érdeklődőt és rokonszenvezőt, hogy jöjjön, látogassa és támogassa a Figurina Bábszínházát, VARAGE Műhelyét!

 

Várunk minden érdeklődőt!

 

Figurina

 

Papírbábszínház, élő ütőszenével négy éven felülieknek